Folyamatosan keresünk fiatalos munkavállalókat külföldi munkára, luxushajókra, szállodákba, szárazföldi vendéglátásba!Akár 0 % önrésszel!Kiutazásban és szállásban segítünk!
Érdeklődni: H-P: 9-15, 30/8161-469

2010. július 20., kedd

Külföldi munka : szakmunka/segédmunka : EU

Az EU országaiba keresünk szakirányú végzettséggel és tapasztalattal rendelkező szakmunkásokat és segédmunkásokat!
A nyelvtudás nem feltétel!
További információk : 06-70/391-4862

5 megjegyzés:

  1. Üdvözlöm!
    Czinki Rolandnak hívnak bútor és épületasztalos végzetségem és van még egy építögépkezelői(targoncás) végzetségem.10 év az asztalos szakmámba és 1 év raktározási gyakorlatom van!Tud munkát ajnánlani ausztriában vagy németorszégban?czinkiroland@freemail.hu cimre várom az ajánlatot.

    VálaszTörlés
  2. Jó napot!
    Fekete Istvánnak hívnak kőműves a végzetségem.Ebben a szakmában szertnék elhelyezkedni ha van még rá mód.Előre is köszönöm.
    Címem:petibau@freemail.hu

    VálaszTörlés
  3. Üdvözlöm!János vagyok, van külföldi tapasztalatom húsiparban betanított szalagmunkásként!kérem ha tud ajánlani munkát írjon!v. hívjon!visszahívom!
    email:mosasaurus@euromail.hu
    06204503537

    VálaszTörlés
  4. Jó napot!
    Vajda Tamásnak hivnak kőműves a végzetségem.Ebben a szakmában szertnék elhelyezkedni ha van még rá mód Spanyolországba vagyok jelenleg és itt szeretnék a szakmámba dolgozni válaszukat elöre is köszönöm.
    email: tamasvajda@freemail.hu
    spanyol szamom: 0034664199519

    VálaszTörlés
  5. Üdvözlöm!

    Nagy László vagyok. Géplakatos szakmunkás végzettségem és hegesztő végzettségem van. Nagy tapasztalattal rendelkezem gépkezelési munkakörökben. (Műanyag fröccsöntő gépek, félautomata hegesztőgép kezelése, filtergyártással foglalkozó gépkezelés.
    Bármilyen egyéb munkakör is érdekel, akár csomagoló, vagy húsüzemi munkakör is.
    Válaszát előre is köszönöm!

    06702861271

    VálaszTörlés