Folyamatosan keresünk fiatalos munkavállalókat külföldi munkára, luxushajókra, szállodákba, szárazföldi vendéglátásba!Akár 0 % önrésszel!Kiutazásban és szállásban segítünk!
Érdeklődni: H-P: 9-15, 30/8161-469

2010. február 16., kedd

Norvégia - kemény fizika munka!!!

Norvégiába keresünk jó fizikummal rendelkező olajipari munkásokat (szak-és segédmunkásokat) mélytengeri fúráshoz!Kiemelt fizetés!További felvilágosítás: bartaanita@mailbox.hu

60 megjegyzés:

  1. Olvastam hirdetésüket,érdekelne hogy ipari-alpinista ként tudnának alkalmazni??

    VálaszTörlés
  2. Bővebb információt szeretnék kérni önöktől,ha lehetne.Festőként vagy segédmunkásként tudnának-e alkalmazni?Köszönettel:Vida Péter

    VálaszTörlés
  3. További információt sajnos én nem tudok adni, de az említett e-mail címen készséggel válaszolnak kérdéseikre : bartaanita@mailbox.hu

    VálaszTörlés
  4. olvastam hirdetésüket,lakatos szakmával és perfekt német nyelvtudással tudnának alkalmazni.Üdvözlettel Bodnár András

    VálaszTörlés
  5. Váltottam néhány e-mailt a hölggyel. Sem tel. sem személyesen nem lehetett vele találkozni. Elzárkózott a kapcsolatteremtés lehetőségétől.

    Kaptam egy teljes "körű tájékoztatót", de a hirdetőről semmilyen adat nincs benne és szerinte így van ez jól.

    A kérdéseimre nem kaptam meg a választ (pedig nagyon egyszerűek voltak: melyik cég a munkaadó, melyik a hirdető, szerződéskötés hol lesz stb.), csak kitérő mellé beszélő válaszokat kaptam! Ezekkel a feltételekkel jól gondolja meg mindenki, hogy belevág e!
    Üdvözlettel, Szekeres Róbert

    VálaszTörlés
  6. Az én tapasztalatom ugyan az volt mint az előtöm szólóé. Én is váltotam néhány e-mail-t a hölggyel. Kaptam egy tájékoztatót egy nagyon jól menő külföldi cég nevét de sajnos a hölgy sem telefon számot nem adott meg sem pedig a személy találkozott nem szorgalmazta. Egy Budapesti címet kaptam ahol állítolag a hölgy lakik. Gondolkodóba estem. Jó lenne ha igaz lenne de mindenkinek pénz a kb. 30.000 forint amitől egybál meg kellene válnom ahoz hogy kimehessek.

    VálaszTörlés
  7. Tisztelt Álláskeresők!

    Aki ilyennel találkozik, hogy se cím, se telefonszám se személyes kapcsolat inkább felejtse is el az adott hirdetést, mert könnyen lehet, hogy átverés!!!

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Hulyeseg az egesz!Mi tobb mint 5 eve Norvegiaban elunk es ferjem erdeklodott itt ilyen munka utan.Nagyon nehez oda bejutni.Kituno angol es norveg nyelvtudas es kulonfele tanfolyamok elvegzese kotelezo,annelkul semmi nem megy.Csak az egyik tanfolyam kerult volna tobb mint 3000€-ba...amelyet termeszetesen sajat zsebbol kell financirozni es meg akkor sem biztos,hogy felveszik az embert.


    Nagyon erdekelne,hogy melyik ceg lenne ez?
    Udv Norvegiabol

    VálaszTörlés
  10. A párom belevág,majd megírom,hogy átvágás volt e vagy sem.Remélem nem átverés.Velünk kommunikatív a hölgy.

    VálaszTörlés
  11. Az én párom is megpróbálja. Bízunk benne, hogy nem átverés
    Ha valaki tud valamit írjon
    Nekünk a hölgy minden kérdésünkre válaszolt.
    Ancsa

    VálaszTörlés
  12. Állítólag a munkaadó neve Norsk Hidro,de többet nem tudunk róla

    VálaszTörlés
  13. Állítólag a Staoil céghez köze van a Norsk Hidronak,úgyhogy akkor elvileg valós munka lehet.A Statoil oldalait már átböngésztem párszor.

    VálaszTörlés
  14. Statoil az előbb rosszul írtam.

    VálaszTörlés
  15. És mire jutottatok már? Elküldtétek a szükséges okmányokat?
    Tudtok már konkrét dolgot vagy telefonszámot?

    VálaszTörlés
  16. Ma küldjük az okmányokat.Írok ide ha van valami. :)

    VálaszTörlés
  17. oké várni fogom.
    A pénzt már átutaltátok?
    Mikor fog vajon kiderülni, hogy tud-e menni a párod dolgozni vagy sem? Majd 29.-én.
    Tudtok már telefonszámot?

    VálaszTörlés
  18. Kedves EBMZicke !
    kérdéseim lennének Norvégiai letelepedéssel kapcsolatban! Tudnál adni egy e-mail elérhetőséget? A címem: kissgabor30@freemail.hu
    Segítségedet köszönöm
    gabesz78

    VálaszTörlés
  19. Ancsa ezen a mail címen elérsz. haga@c2.hu
    Hajni

    VálaszTörlés
  20. Atneztem en is a Statoil allashirdeteseket. Benzikutatknal keresnek dolgozokat es ejszakai portasokat....ott pedig nem olyan jo a fizetes.
    Es meg rengeteg mernøkøt keresnek(teknisk sikkerhet,elektro fag,inspeksjon..)
    Itt lehet utananezni a Hydronal:
    http://www.hydro.com/no/Jobb-i-Hydro2/

    Remelem,hogy ez itt nem olyen dolog,hogy penzt kell atutalni es utana kap az ember cimeket,amik nem ernek semmit?Ez sok evvel ezelott Nemetorszagban volt nagy divat.A sok ørult kuldott 50Markat es kaptak egy boritot nehany cimmel,ahol allitolag keresnek embereker....nagy atb...volt az egesz.

    En mindig azt tartom furcsanak,hogy mindig olyan hirdeteseket adnak fel,hogy az olajiparban keresnek dolgozokat...kimelt fizetes!!Miert nem mint elado,vagy festø,acs vagy akarmi???Ez lehet,hogy durvan hangzik,de itt Norvegiaban is nagyon sokan akarnak az olajiparban dolgozni..miert pont magyarokat venne fel a ceg..akik a vegen nem tudnak sem angolul,sem norvegul????Itt is allnak sorba azert a munkaert!

    VálaszTörlés
  21. Itt lehet munka utan nezni... www.nav.no www.finn.no .Ott pedig ramentek a >Finn ledige jobber< irasra es be is lehet adni,hogy milyen munkat kerestek/persze norvegul/.

    VálaszTörlés
  22. Tisztelt Álláskeresők!!!!

    Ez a hirdetés nem felel meg a valóságnak
    KAMU!!!!!az egész egy nagy ÁTVERÉS!!!!
    Ennek tudatában érdeklődjenek.

    üdv...

    VálaszTörlés
  23. Jó tanácsok a külföldi munkavállaláshoz

    1. Amennyiben ügynökségen, munkaközvetítőn keresztül próbálunk kijutni külföldre dolgozni, informáljuk le az adott céget. Erre nagyszerű eszköz az Internet. A komolyabb munkaközvetítő cégek jellemzően nem csak az Expresszben hirdetnek, de saját honlappal is rendelkeznek.
    2. A munkaszerződést – aminek írásos meglétéhez mindenképp ragaszkodjunk - tüzetesen olvassuk át. A magán-munkaközvetítő a tevékenységéért a munkát keresővel szemben díjat, költséget nem számolhat fel. A szerződések általában definiálják a minimálbért, ennek ellenére egyes esetekben teljesítmény alapján bérezik a dolgozót. Érdemes kitérni ennek a pontosítására, legalábbis intő jel lehet, ha ilyesmiről van szó. A szerződés fontos pontja a munkába állás kezdete. Ezt mindenképp célszerű konkretizálni, hisz ígéretekkel nem lehet pénzt keresni.
    Útlevelünket sose adjuk ki a munkaközvetítőnek és munkaadónak.
    3. Egyes esetekben a munkaközvetítők a munka mellett szállást, ellátást és szolgáltatásokat is biztosítanak, melyek a munkabérből kerül megtérítésre. Mindenképp részletezni kell a felmerülő költségek pontos nagyságát, különben előfordulhat, hogy elúszik a munkabér a megélhetésre.
    4. A külföldi munkavállalás egyik lehetséges módja, hogy munkaközvetítő nélkül, az adott országba elutazva próbálunk munkát találni. Bár ez mindenképp nagyobb bátorságot és felkészültséget igényel, „haladók” számára több lehetőséget és önállóságot biztosít.
    5. Általában minden esetben be kell szerezni a célország vízumát vagy tartózkodási engedélyét, ennek feltételeiről annak az országnak Magyarországon akkreditált külképviseleténél érdemes érdeklődni, amelyben dolgozni szándékoznak.
    6. Nem árt, ha beszéljük a célország nyelvét. Sok helyen azonban az angol az adott ország hivatalos nyelve mellett általánosan elterjedt és így elegendő lehet a munkavállaláshoz.
    7. Megfelelő anyagi tartalékokkal induljunk csak neki az útnak. Ennek egy része lehet készpénz, de nem árt, ha van nálunk bankkártya is. Általánosan elmondható, hogy érdemes az adott országban számolt megélhetési költségeknek megfelelően legalább egy-másfél havi megélhetésre valót (lakbér, élelmiszer, közlekedés) kivinni magunkkal. A hazautazásra mindenképp különítsünk el pénzt, ha esetleg nem alakulna sikeresen a kinti munkakeresés.
    8. Informálódjunk az orvosi ellátás lehetőségéről. Ez sok helyen alanyi jogon jár (pl. Nagy Britannia), de egyes országokban külön be kell jelentkeznünk a szolgáltatás igénybevételéhez, esetleg nem is ingyenes. Az utazásra és a munkába állásig eltelő időre is érdemes még itthon biztosítást kötni.
    9. Ha még nem dolgoztunk külföldön, előnyös lehet, ha ketten vagy többen vágunk neki az útnak. Az idegen környezetben kezdetben gyakran jelentkező pszichikai terhelés így könnyebben átvészelhető.
    10. Kiutazás előtt érdemes átnézni az adott ország vámjogszabályait, ill. hogy ezekből mi vonatkozik a munkavállalókra. Szerencsére az Európai Unió országain belül erre nincs szükség. Érdemes áttekinteni az adózási jogszabályokat is, ill. hogy van-e kettős adóztatást kizáró egyezmény érvényben, annak milyen rendelkezései vannak.
    11. A munkaközvetítő (egész Európában) köteles a munkavállalót ÍRÁSBAN még a kiutazása előtt tájékoztatni a munka főbb paramétereiről: fizetés, foglakoztatás típusa, munkahely neve címe,
    munkavégzés helye, munkakör megjelölése. Köteles meggyőződni arról, hogy a munkavállaló megértette. Nem etikus angol nyelvű szerződést a dolgozó elé tenni, amikor nyelvtudás nélküli munkára toborozták. Ilyen esetben biztosítani kell a munkahelyen is, aki tolmácsol nekik.
    Ellenkező esetben nyelvtudás nélkül nem közvetíthető ki.

    Szállásáról hasonlóképpen tájékoztatni kell. Mostanában gyakori, hogy a munkaközvetítést szállásdíjba burkolják, vagy kötelezően velük kell utazni, ami tiltott árukapcsolás és diszkrimináció.

    VálaszTörlés
  24. 12. Amennyiben olyan munkára jelentkeznek, amiről itthon írásban nem kaptak tájékoztatást és azt
    nem írták alá, hogy vállalják, nincsenek olyan helyzetben, hogy megfelelő döntést tudjanak hozni. Tehát, készüljenek fel - ha már ilyenbe belementek - hogy esetleg nem is azon a munkahelyen, nem annál a munkáltatónál nem abban a munkakörben fognak dolgozni, mint amit nekik szóban elmondtak.
    13. Amennyiben már szerződést írtak alá egy közvetítővel és kaptak ajánlatot, abban benne kell lennie a munkáltató elérhetőségének is. Ha gyanús a dolog fel lehet hívni. Ha nem kapja meg, az nem felel meg a hatályos jogszabályoknak sem Magyarországon, sem Angliában, sem máshol.

    VálaszTörlés
  25. @ mityu

    Le a kalappal:),de hiaba irod le,sok ember elolvassa es tovabbra is jelentkeznek ilyen allasajanlatokra,mert mindig abban remenykednek,hogy meg is osszejon valami munka....
    En probaltam itt Norvegiaban magyaroknak munkat szerezni,sajnos nem sikerult.....mivel nem beszeltek (legalabb alapf.)norvegul.

    VálaszTörlés
  26. EBM Zicke...

    Szió:-))

    Megpróbálok segíteni ember társaimon,mindenki
    maga dönti el hogy megfogadja-e vagy sem!!
    Hogy érzed magad Norvégiában?úgy irigyellek:-)
    üdv: Mityu

    VálaszTörlés
  27. Sziasztok én is felvettem a kapcsolatot a norvég munka iránt.Én már rég beküldtem mindent és elméletileg március 29.-én utazok de még senki nem mondott semmit de még nem is hívtak fel.De azért még bízok benne.Remélem nem átverés

    VálaszTörlés
  28. Sziasztok!

    Ez egy csalás! 4 napja nem jelentkezik a illető. Elvileg ma kellett volna kezdeni dolgozni. Aki áldozatul esett ennek a cslásnak, keressen meg emailben. Felkutatjuk a csalót, megpróbáljuk visszaszerezni a pénz, ami nem lesz egyszerű. És rács mögé kell juttatni, nehogy mást is csőbe húzzon. Minél többen vagyunk, annál inkáb fognak törődni az üggyel.

    email címem: kertsa@citromail.hu

    üdv.
    Zsolt

    VálaszTörlés
  29. engem is átvertek ez tényleg csalás fogjunk össze
    és ne hadjuk magunkat Hargitai Judit és a Barta Anitárol tud valaki valamit írjon mert ők is benne vannak

    email címem:ocsikes78@gmail.com
    üdv.
    Sanyi

    VálaszTörlés
  30. Jelentkeztek! És közölték, hogy nem átverés. Türelemre intettek, hogy csupán a kinti cég nem igazolja vissza nekik a papírokat, és ők lesznek azok, akik jogi úton próbálják rendezni a dolgot ha másképp nem megy. Adok még időt nekik, és remélem nem valóban nem átverés.

    üdv.
    Zsolt

    VálaszTörlés
  31. Gyerekek, ez qrva nagy átverés...

    Eddigi utánanézések alapján ez egy rohadt nagy átverés.

    Most nem csak azért, mert már az X. embertől hallható, hogy nem válaszolnak, vagy ha igen, értelmetlenségeket, vagy egyszerűen hazudnak...


    Hanem ezért is:


    Aki illetékesekkel eddig kapcsolatba léptünk, de semmit nem tudnak sem ilyen nevű illetőkről, sem ilyen jellegű, ezek által kiközvetített munkáról Norvégiába:

    - Területileg illetékes norvég munkaügyi központok

    - Norvég nagykövetség

    - Egyéb magyar munkaközvetítő cégek (akik viszont nem kamu cégek)


    Ja, és még valami:

    - Nézzétek meg a Norsk Hydro cég angol nyelvű netes lapját.

    Aki talál ott olyasmit, hogy "munkaerőtoborzás Norvégián kívülről", vagy "vendégmunka", az írja ide a felhívás linkjét.

    De nem lesz ilyen... én legalábbis nem láttam hasonlót sem, pedig alaposan átnéztem.

    VálaszTörlés
  32. Mondjuk,nekem ez nem nagy meglepetes,hogy ez az egesz egy nagy atb....;)Kuldj penzt es lesz biztos munkahelyed....persze..:D
    Epp itt van most nalam a legjobb baratnom Magyarorszagrol.O is keres munkat kulfoldon(ausztria),de o is mondta,hogy ilyen hulyesegekre,ahol mar elore kerik a lovet,sose jelentkezne!

    Mvh

    VálaszTörlés
  33. Hát, azért én remélem, hogy ezekre a csótányokra is rátapos egyszer valaki...


    Ugyanez történt vagy 3 hete egy másik bűnbandával, de azokat is vagy másfél évig hagyták garázdálkodni.

    Azok is ugyanezt művelték:

    Ugyanilyen kamuhirdetés, ellenőrizhető elérhetőség sehol, számlaszám igen, meg hogy "küldj pénzt".


    És voltak, akik küldtek is...


    Ha pedig valaki rájuk szólt, a válasz többnyire nagypofájú hőzöngés volt, olyan nagyon megsértődött, kevésbé fejlett 5 éves gyerek stílusában.

    Ugyanúgy, mint ezeknél.

    VálaszTörlés
  34. Gratulálok ő titokzatosságának.Hát mégiscsak sikerült pár embert megkurtítani.Azt azért ne feledjétek,hogy ő az az embernek látszó,akit egyszer bizony,elfog valaki taposni. Üdv bebiszorny

    VálaszTörlés
  35. Valószínű, hogy már a nyomok eltüntetésén fáradozik, mert az általa megadott referenciaszám sem elérhető. Ahogy ő ígérte nekem, hogy "senkinek nem marad adósa", így ezt most megteszem én is!

    Az ilyen ember szánalmas! Elég nagy xarban van ma a magyar emberek nagy része. Foggal körömmel küzdenek, hogy kicsit jobb legyen, és áldozatokat hoznak. Nem is kicsit! És még ezek is hozzásegítik a nyomorhoz! Az biztos, hogy az ilyen csaló nem alszik nyugodtan. Ha mégis, ezek után parázhat minden sziréna hallatán!

    VálaszTörlés
  36. Sziasztok had kérdezzem meg hogy csinált már valaki feljelentést az átverés miatt?Mert szerintem ez nagy átverés az egész.Még mindig nem értesítetek már egy hete ki kellet volna mennem de még mindig semmi.Ha esetleg tud valaki valamit légyszíves írjatok mert ezt nem lehet hagyni hogy több embert is átverjenek és ezek a mocs.....meg gazdagodjanak rajtunk.

    VálaszTörlés
  37. Sziasztok aki érintett ebben az állás ügyben, akkor tegyen feljelentést, mert CSALÁS.Én is érintett vagyok és megteszem.Géza

    VálaszTörlés
  38. Sziasztok jelezzen vissza aki kiutazott, vagy a pénzt visszautalták neki!

    VálaszTörlés
  39. Mi most arra várunk,hogy mi lesz.Pénz vagy utazás.Azt nem értem miért írkál még ha átvert minket.

    VálaszTörlés
  40. Na, mi a pálya?

    Valaki feljelentette már a csalókat?

    Ne aggódjatok, ha rendőrségi feljelentést tesztek, NEM a feljelentő pereskedik, hanem a rendőrség kezd el nyomozni, és a rendőrség, vagy a helyi illetőségű ÜGYÉSZ jelent fel, és képviseli a vádat.

    Szóval, akiket a "bartaanita" azzal fenyített, hogy aki őt feljelenti, az "végeláthatatlan, megnyerhetetlen pereskedésnek néz elébe", amiből ő csak "jól jöhet ki (?????)", ne aggódjon.

    Ha van szabálysértés, vagy bűncselekmény, akkor ez a banda el lesz kapva, meg lesz büntetve.

    Ha nincs, akkor megszűnik az eljárás, de itt minden arra mutat, hogy bűncselekmény történt.


    Na, üdv mindenkinek, aki ezt még olvassa...

    És máskor jobban nézzétek meg, kinek fizettek, sőt, kivel álltok szóba egyáltalán.

    VálaszTörlés
  41. Hajni78:

    "..Azt nem értem miért írkál még ha átvert minket..."

    1. Mert valószínűleg rájött, hogy bajban van, és így próbálja az időt húzni.

    2. Mert így próbálja meg veled, és másokkal is elhitetni, hogy ő igenis tisztességes, mert lám csak, hogy igyekszik.

    3. Mert hülyének néz téged, és másokat is.

    4. Mert ő maga viszont tényleg hülye.


    Egyébként:

    Bármit is írt neked, vagy másoknak, ezúttal közölt bármilyen konkrétumot?

    Vagy megint csak az olyan, tőle megszokott hülyeségeket írta le újra, hogy "én nem is nem vagyok olyan", meg hogy "én igenis sok embernek segítek"?

    Egyáltalán, van ennek, vagy bármelyik társának, esetleg a vele kapcsolatban lévő cégeknek (melyekhez állítólag már olyan sok mindenkit kiközvetített) bármiféle elérhetősége?

    VálaszTörlés
  42. Hát ez az,csak mail címek vannak,és azok se válaszolnak.És a tőle megszokott hülyeséget írja.Semmi konkrét.

    VálaszTörlés
  43. Legyetek szívesek tegyetek feljelentést, hogy induljon ellenünk a büntető eljárás,mert minél többen tesznek annál inkább foglalkoznak az üggyel. a korrekség nem erről szól, ezeket a dolgokat nem lehet eltussolni. A magyarság igy is bajban van,nem lehet tovább fokozni!

    VálaszTörlés
  44. "...A magyarság igy is bajban van,nem lehet tovább fokozni!..."

    - És a bajokhoz, egyéni szinten legalábbis, az ilyen bartaanita- féle söpredék nagyban hozzájárul.


    Amúgy megfigyeltétek, hogy mióta kitört a gazdasági válság, és az északiak, de még a nyugatiak is, hirtelen, nagyrészt lezárták a vendégmunkások sokasága elől a munkaerő- piacot adminisztratív intézkedésekkel, saját gazdaságuk és hazai munkaerő- állományuk védelmében...

    ... azóta Közép- kelet Európában, így Magyarföldön is gombamódra szaporodnak a kamu álláshirdetések, hogy "...adj pénzt, oszt' lesz munkád északon, megy nyugaton..."?


    Szóval, minnél kevesebb a lehetőség odakint, annál több ilyen hülye hirdet, hogy munka van, gyere, elérhetőséget nem adunk, de ez nem gond, mert nem vagyunk csalók, á, dehogy, te csak fizess előre, és mindjárt gazdag leszel!

    :((((((

    VálaszTörlés
  45. Tett már valaki feljelentést?

    VálaszTörlés
  46. Igen. Tegyetek már ti is mert ,így tulságosan jól érzik magukat, de ha valaki többet tud a kiútazásról akkor írja meg, vagy ha visszakapta a pénzét!E-mailen nem lehet hitegetni, most már volt egy határ amit tulléptek.

    VálaszTörlés
  47. Amíg vannak hiszékenyek, addig termelődnek a BartaAniták is. Mivel itthon nem lehet tisztességesen pénzt keresni, ezért a hiszékenyek a legnagyobb és legyegyszerűbb célpiacok. Fejlődni kéne már agyilag és akkor nem kellene elmenni ebből az országból ilyen gyorsan.

    VálaszTörlés
  48. Nagyon kussol ez a "bartaanita" mostanában...

    Tán' csak nem megtalálta valaki, és köszönetet mondott neki a soki segítségért?

    Vagy végre rámentek a hatóságok?

    Vagy mindkettő?


    Az idiótája... midegy, csak kapja meg, ami jár neki, ő is, meg a bűntársai is.

    (csak megjegyzem, hogy még volt pofája holland és belga munkákat sjánlani "kárpótlásul", de mikor mentek a kérdések, hogy HOL lenne a munka pontosan, KI a munkaadó, REFERENCIÁK, stb, akkor befogta a mocskos pofáját azonnal...)

    VálaszTörlés
  49. Nagyon kussol ez a "bartaanita" mostanában...

    Tán' csak nem megtalálta valaki, és köszönetet mondott neki a soki segítségért?

    Vagy végre rámentek a hatóságok?

    Vagy mindkettő?


    Az idiótája... midegy, csak kapja meg, ami jár neki, ő is, meg a bűntársai is.

    (csak megjegyzem, hogy még volt pofája holland és belga munkákat sjánlani "kárpótlásul", de mikor mentek a kérdések, hogy HOL lenne a munka pontosan, KI a munkaadó, REFERENCIÁK, stb, akkor befogta a mocskos pofáját azonnal...)

    VálaszTörlés
  50. nekem van egy címem Barta Anita küldte ha valakit érdekel Valamilyen elérhetőség? bartaanita@mailbox.hu . 1193 Budapest Irányi D 29 2/5 remélem sokatoknak tudok segíteni sajnos engem is átvert

    VálaszTörlés
  51. Csinaltam egy blogot,amelyben osszehordtam nehany ceg cimet,ahol eppen keresnek embereket.Ott megtalalod a kulonfele allashirdeto oldalak,helyi kozvetito cegek nevet/linket.(most csak Norvegia/Svedorszag..de majd Nemetorszagrol is rakok fel)
    Minimum alapfokon erdemes norvegul/svedul tudni.Persze vannak cegek is,ahol kezdetnek eleg az angol,de az embernek tobb eselye van komoly munkahoz jutni,ha legalabb egy kicsit is beszeli valamelyik skandinav nyelvet.De hozza kell tennem....en azt tapasztaltam,hogy munkat keresni helyben erdemes.Ha kulfoldrol kapnak CV-t ,legtobbszor nem irnak valaszt es nem fognak visszahivni,ha latjak,hogy kulfoldi telefonszam all a CV-ben!
    Claudia

    VálaszTörlés
  52. Munka az olajiparban a NAV oldalrol:
    keresnek 5 hegesztot bizonyitvannyal,site-teszt....

    Orange Offshore AS
    Postadresse:
    Fabrikkgaten 5
    5059 BERGEN
    E-post resepsjon@orangegroup.no
    Nettside: www.orangeoffshore.no
    Telefon: 55 38 50 00
    Telefaksnummer: 55 38 50 01



    Orange Offshore er et selskap som leverer kompetanse innen flere felt til olje og gassindustrien i Norge. Vi betjener store kunder og leverer personell til kortsiktige og langsiktige prosjekter. Selskapet er i stor vekst og har behov for dyktige medarbeidere innen flere fagfelt.


    Sveisere
    Vi søker etter sveisere til rotasjonsarbeid onshore, noe offshorearbeid kan forekomme. Det er ønskelig med gyldige sveisesertifikater og site-test.

    Antall stillinger 5


    Type stilling
    Fast stilling, Dagtid, Heltid/Deltid
    Lønn
    Lønn etter avtale
    Arbeidssted
    Hordaland
    Søknad sendes
    Fabrikkgaten 5
    5059 BERGEN
    Søknadsfrist 28. mai 2010
    Siste publiseringsdato 28. mai 2010

    VálaszTörlés
  53. Üdv mindenkinek !
    Szeretnék kint jól fizető munkát találni...
    Norvégia,svájc,Hollandiában...

    Tudna valaki segíteni...??
    S.O.S
    Köszönöm...
    Janó
    janooo35@gmail.com

    VálaszTörlés
  54. Sziasztok!

    Már bocsi de nagyon hülyék vagytok hogy elöre fizetettek munkárt :-D söt utaltátok! a pénzt,amikor azt se tudtátok hogy ki az illető....
    A csapból is az folyik hogy sok ilyen vagy ehhez hasonló átverés van ebben az országban.
    Ne haragudjatok de ez hatalmas hülyeség volt!!!
    Elsöre tudtam és még jó néhányan rajtam kívül hogy ez kamu,és nagy átverés.

    VálaszTörlés
  55. Mindenben igaza van EBM Zicke-nek!!!
    Nyelvtudás nélkül még csak ne is próbálkozatok Norvégiába vagy bármelyik Nyugat Európai országba....gondolkodjatok már..
    Takarítani,mosogatni szeretnétek napi 10-12órában minimál bérért???Ami szinte semmire se elég....
    Elég tapasztalatom van nem véletlenül írom ezeket...

    Janó drága még is mihez értesz????????
    Nyelvtudás????????

    VálaszTörlés
  56. Szia Angyal!Igazad van!
    Sajnos az a gond,hogy sok munkakereso nyelvtudas nelkul es sokszor vegzettseg nelkul(segedmunkaskent) a nagy penzt akarjak keresni kulfoldon....ez egy nagy illuzio.Persze,vannak cegek melyek epp ilyen emberekre "vadasznak",de csak azert,hogy jo lehuzzak a munkakeresoket.Kulfoldi segedmunkasokbol pl.itt Norvegiaban is eleg van(lengyelek,pakisztani,albanok,indiai,afrikai).
    Itt szakembereket keresnek...nyelvtudassal!;)

    Te itt laksz Norvegiaban vagy itt laktal?
    Udv Claudia

    VálaszTörlés
  57. Nekem sikerült,igaz,sok magyar dolgozott a cégnél,így a nyelv,Norvég,nem volt mérvadó

    VálaszTörlés
  58. Szia Tibor!

    Megkérdezhetem,neked hogyan sikerült?

    VálaszTörlés
  59. Sziasztok.

    Nekünk sikerült állást találnunk Norvégiában!
    De szállást nem biztosítanak,és mi meg nem találunk,csak napi 400-koronáért.!
    És az nagyon sok!
    Stavanger Tananger környékén kellene,szállást találnunk,ami elérhető áron is van.
    Tudnátok segíteni?
    arhivum@citromail.hu
    Előre is köszönöm!!!

    VálaszTörlés
  60. Szia!
    Vandrerhjem vagy hytta oldalakon kerestek ti szallast?Az nagyon draga lesz!
    Keressetek alberletet,mert 400NOK naponta rettentoen sok!A www.finn.no www.zett.no www.hybel.no vagy nezz utana a Stavanger Aftenbladetban,biztosan ott is lehet talalni kiado alberleteket.Meg talalsz sok masik oldalt is a norveg netten,de a fentiek(foleg a finn) a legnagyobb oldalak.De szamitsatok arra,hogy kb 2havi kauciot(depositum)kernek.

    Udv.
    Claudia

    VálaszTörlés